Van-de-voorzitter

23 Jan 2018

VAN DE VOORZITTER

KANSEN IN 2018
Nu ik dit schrijf is het nog begin januari 2018 . Een heel jaar ligt weer voor ons en ik hoop dat het voor iedereen een heel mooi, gezond en voorspoedig 2018 mag gaan worden. Maar ook een jaar dat weer bol staat van de activiteiten zowel op landelijk als ook op club niveau. Op clubniveau heb je waarschijnlijk de meeste kans om je doelen te halen door jouw inbreng. Zorg ervoor dat 2018 net dat verschil gaat opleveren bij de afgelopen jaren. Net dat even iets meer service naar de ouders die hun kinderen brengen en halen, net even wat meer doen aan de PR van je eigen vereniging, zo zijn er nog een tiental voorbeelden te geven. Maar ga ze voor je eigen vereniging maar eens in kaart brengen en maak er een gericht uitvoeringsplan bij. Zeker weten dat 2018 het jaar wordt van het behalen van de doelen. Kansen zijn er genoeg.

VERENIGINGSONDERSTEUNER
In mijn vorige voorwoord heb ik over dit traject geschreven, ik heb toen genoemd dat ik veel verenigingsondersteuners had maar nog geen of weinig verenigingen die er gebruik van wilden maken.Inmiddels 3 maanden verder kan ik melden dat er 11 verenigingen zijn die gebruik maken van een verenigingsondersteuner. Waar wij als bestuur van District Oost nu behoefte aan hebben, is 5 à 10 personen die mee willen draaien in het project verenigingsondersteuning, want er zijn op dit moment nog 5 verenigingen die wel een aanvraag hebben gedaan maar waar wij nog geen ondersteuning kunnen leveren. Als je belangstelling hebt of je weet iemand in je netwerk, neem contact op met één van de bestuursleden van ons District Oost, voor deze mooie en dankbare klus.

 

DE LEUKSTE KORFBALFAMILIE VAN NEDERLAND
Eind vorig jaar kon iedereen zich aanmelden voor deze verkiezing en veel families hebben dat gedaan. In december 2017 zijn de laatste vier families bekend gemaakt bij korfbal.nl. Binnenkort komt er meer informatie naar buiten over deze korfbalfamilies. Mijn oproep is ga allemaal op één van deze families stemmen, ik hoop in ieder geval heel veel stemmen te krijgen.

Ik wens jullie allen, namens het bestuur van District Oost een heel mooi en sportief 2018 toe.

Joop van Essen,
Voorzitter District Oost.

 Terug naar overzicht