Korfbal vereniging SGV zoekt een nieuwe hoofdtrainer/coach voor de seniorenselectie voor het seizoen 2018/2019

05 Mrt 2018

Korfbal vereniging SGV zoekt een nieuwe hoofdtrainer/coach voor de seniorenselectie voor het seizoen 2018/2019

SGV is opgericht in 1947. Het is een vereniging waarin een goede balans is tussen prestatie en gezelligheid. Onze vereniging bestaat uit 4 seniorenteams, een senioren trainingsgroep, 6 jeugdteams en een leuke groep kangoeroes. SGV heeft circa 100 leden.

SGV is een vereniging waar een ieder welkom is om te komen korfballen op zijn/haar eigen niveau. Wij beschikken over een eigen accommodatie in Culemborg met 2 kunstgrasvelden en een eigen kantine.

SGV 1 gaat komend seizoen wederom in de 4e klasse spelen en het streven is om minimaal tot het einde van de competitie bovenin mee te draaien met als doelstelling de kans op promotie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer, een verenigingsmens, die bereid is om: - 2x per week training te geven aan de senioren selectie - SGV 1 te coachen op zaterdag - het team naar een hoger niveau te brengen door gedrevenheid, prestatie gerichtheid en enthousiasme.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: André Pasman TC Korfbalvereniging SGV Email: tc@sgvkorfbal.nl Tel: 06-19200724Terug naar overzicht